Nieuwe vacature leerlingenpoule online: Verzorgende IG en begeleider

30 mrt 2021

Zij-instromers kunnen weer solliciteren op een leer-/werkplek waarbij zij binnen twee jaar worden omgeschoold tot Verzorgende/Begeleider (mbo-niveau 3) en twee diploma’s ontvangen: Verzorgende IG en Maatschappelijk Zorg.

De leerlingenpoule is een succesvol project dat in samenwerking met het Astrum College inmiddels al vele zij-instromers heeft opgeleid. “We vinden het belangrijk om samen met onze medewerkers een waardevolle bijdrage te leveren aan het leven van onze cliënten en bieden daarom deze leer-/werkplek met unieke combinatie-opleiding aan” Zij-instromers gaan de slag bij een van de deelnemende partijen: Zorgcentra De Betuwe, Malderburch,  RijnWaal Zorggroep, Stichting Samen ZorgenKaloramaVerburgt-MolhuysenInnoforte en Luciver, in de regio Arnhem, Nijmegen of Rivierenland.

Ken je een zij-instromer die aan het profiel voldoet? Verwijs hem/haar naar de vacature op werkeninzorgenwelzijn.nl. Solliciteren kan tot 19 april. Wil je als organisatie deelnemen aan de Leerlingenpoule? Neem dan contact op met Susanne Haarsma.

Profile
Susanne Haarsma
Programmamanager WZW