Nieuwe website live! Drie jaar samenwerking in Actieprogramma aanpak tekorten

10 dec 2020

In onze regio maken we ons met alle deelnemers aan actieprogramma Waard om voor te werken! alweer drie jaar samen sterk voor voldoende menskracht in Zorg en Welzijn. Daar zijn we ontzettend trots op en dat vieren we vandaag met de livegang van deze vernieuwde website.

Ook in deze tijden, waarin we elkaar niet of nauwelijks live kunnen ontmoeten, blijven zorg- en welzijnsorganisaties, het onderwijs, alle samenwerkingspartners en werkgeversvereniging WZW (online) in nauwe verbinding en vertrouwen met elkaar samenwerken. Binnen het Actieprogramma worden best practices en kennis met elkaar gedeeld, goed lopende projecten verder gebracht en samen mooie resultaten behaald.


Vernieuwde website: nog beter verbinden en goede initiatieven delen

Met de vernieuwde website kunnen we elkaar nog beter op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen en resultaten van bijna 40 acties in onze regio. WZW heeft het – als partner en facilitator van het actieprogramma – op zich genomen om de website te vernieuwen. Bezoekers van de website kunnen filters aanbrengen om snel te zien wat er op een bepaald thema, binnen een branche en een bepaalde sub-regio speelt. Daardoor kan de gewenste informatie snel en eenvoudig gevonden worden op de divers projectpagina’s.

Projectpagina
Elk project/actie heeft een eigen projectpagina waar de projectleider of contactpersoon alle informatie over het project kan delen zoals, (nieuws)updates, bijeenkomsten die worden georganiseerd en uiteraard contactgegevens. Zo kan er gemakkelijk contact worden opgenomen voor meer informatie, om als organisatie aan te sluiten en/of de actie te verbreden naar andere regio’s of branches.

Nieuwsgierig geworden? Kijk rond op de website; we zijn heel benieuwd wat je ervan vindt! Heb jij een actie of project gericht op de aanpak van de tekorten, die je bekend wilt maken of verbreden in de regio? Laat het ons weten! Op de veelgestelde vragen-pagina vind je precies waar een actie aan moet voldoen.

 

Vragen over de website?
Neem contact op met Wies ▼

Profile
Wies Koopman
Communicatieadviseur
Profile
Susanne Haarsma
Programmamanager