Aftrap leiderschapsprogramma uitgesteld

28 okt 2020

Op vrijdag 30 oktober zou in het Gelredome de aftrap van het V&V Leiderschapsprogramma plaatsvinden. Helaas heeft het coronavirus roet in het eten gegooid en is het programma tot nadere orde uitgesteld. Achter de schermen worden de puntjes op de i gezet, zodat er – zodra de omstandigheden het weer toelaten – direct kan worden gestart.

Het leiderschapsprogramma is samen met een aantal regionale V&V-organisaties, de HAN en de CHE ontwikkeld en onderdeel van regionaal actieprogramma ‘Waard om voor te werken!’. Het is in eerste instantie speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden die werkzaam zijn bij V&V-organisaties in de regio’s Arnhem en Foodvalley.

Het programma leert leidinggevenden effectiever te worden in de communicatie en samenwerking én geeft concrete handvatten om de doelen te bereiken die zij samen met hun team voor ogen hebben.  Leervragen van de individuele leidinggevenden bepalen de lijn van het inhoudelijke programma. Het gevarieerde programma is een leergang op hbo-niveau, heeft een doorlooptijd van een jaar en biedt een mix van theorie, oefeningen, projecten, intervisie en coaching.

Meer weten?
Het leiderschapsprogramma wordt gefaciliteerd door WZW. Heb je vragen over dit bericht? Neem dan contact op met projectondersteuner Nezar Souri: n.souri@wzw.nl.  Meer informatie over het Leiderschapsprogramma vind je op de actiepagina van het leiderschapsprogramma en de deelnemersbrochure vind je hier.

Meer weten over het Leiderschapsprogramma?

Profile
Arno Spitters
Projectmanager