25 nov

Masterclass: van project/experiment naar implementatie

Toevoegen aan mijn agenda

Deze masterclass is onderdeel van het project van en speciaal voor deelnemers aan het project De Zorgmedewerker en Technologie. Je gaat aan de slag met de kernvraag:

We hebben een succesvolle pilot gedaan rond een technologie en willen deze nu breed in de organisatie implementeren: wat en wie komen daarbij kijken en hoe sturen we daarop?

Masterclass onderdeel van ‘De zorgmedewerker en technologie’
Deelnemende zorgorganisaties aan het project ‘De zorgmedewerker en technologie’ kunnen geheel kosteloos deelnemen aan een of meerdere de masterclasses naar keuze. De masterclasses worden gegeven door Zorgalliantie en iXperium Health van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Voor wie
De online masterclasses zijn speciaal voor bestuurders, managers, beleidsmedewerkers, project/programmamanagers of senior projectleden. Voor medewerkers die in staat zijn het voortouw te nemen om zorgtechnologie echt díe aandacht te geven die noodzakelijk is om voor een blijvende verandering te zorgen

Aansluitend leerwerk-traject
Wil je na de masterclass de aangereikte kennis en managementinstrumentarium op één of meerdere thema’s toepassen in de praktijk binnen jouw organisatie? Dan heb je na afloop van de masterclass de mogelijkheid om deel te nemen aan een werk-leertraject. Hierbij werk je binnen jouw eigen organisatie aan jouw eigen ontwikkelvraagstuk onder begeleiding van een ervaren leercoach. Met een kleine groep collega’s vanuit verschillende zorgorganisaties leer je ook van elkaar!

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link
Maximaal 20 deelnemers en één deelnemer per organisatie. Afhankelijk van het aantal beschikbare plekken is het eventueel mogelijk met twee personen vanuit dezelfde organisatie aan te sluiten. Deze extra persoon kun bij de aanmelding opgeven als introduce.

Profile
Suus van Dijk
Projectmanager