2 dec

Geannuleerd: Landelijk Impactsymposium | Actie Leer Netwerk

Toevoegen aan mijn agenda

Op donderdag 2 december organiseert Actie Leer Netwerk weer haar jaarlijkse, landelijke evenement voor zorg en welzijn. Door de coronacrisis is de arbeidsmarkt in onze sector nog verder onder druk komen te staan. Om je te inspireren zetten we tien organisaties in de ‘spotlight’ tijdens het Impactsymposium. Deze organisaties hebben zich bewezen met hun aanpak van het personeelstekort en hebben het afgelopen jaar impact gemaakt op de werkvloer.

Wie zijn deze impact- en bewegingmakers?
Dit zijn de organisaties die zich hebben aangemeld voor de Impactmakerprijs 2021. Onze jury nomineert de beste tien voor het verzorgen van pitches tijdens het Impactsymposium op 2 december. Op 16 november is bekend wie dit zijn. Alle inzendingen vind je hier. Je kunt jouw organisatie tot 1 november aanmelden. Als deelnemer aan het symposium kun jij straks stemmen op de organisatie die volgens jou de meeste beweging op de arbeidsmarkt heeft weten te creëren.

Wat kun je 2 december van ons verwachten?
Onder de bezielende leiding van presentator Marijke Roskam delen de Impactmakers hun lessen, tips en succes- en faalfactoren in twee sessies. Diverse thema’s komen aan bod, we zoomen in op modern werkgeverschap en anders werken.

Voor wie is dit symposium interessant?
Het Impactsymposium van Actie Leer Netwerk is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het verbeteren van de arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Dus ben jij:

  • Een vernieuwer op het gebied van arbeidsmarktbeleid en strategisch HR-beleid uit zorg en welzijn;
  • Bestuurder, manager, beleidsmaker of HR-professional;
  • (RAAT-)projectleider, vertegenwoordiger van een brancheorganisatie of andere stakeholder;
  • Iemand die een bijdrage aan het oplossen van de personeelstekorten in zorg en welzijn wil leveren?

Dan is het Impactsymposium interessant voor jou. Zet het evenement in je agenda, meld je aan en stuur het door aan je collega’s.