5 nov

Inspiratiebijeenkomst Goed werkgeverschap in crisissituaties

Toevoegen aan mijn agenda

Binden en boeien (op afstand). Welke rol pakt de werkgever en welke rol pakt de werknemer in tijden van crisis? De coronacrisis heeft ons allemaal geraakt. Bij de ene organisatie anders dan bij de andere, juist dat maakt dat we van elkaar kunnen leren opdat we goed voorbereid zijn op een volgende crisissituatie. Ga op donderdag 5 november mee op reis naar de lesson learned vanuit de coronacrisis.

WZW organiseert in samenwerking met Karakter en Hogeschool Arnhem Nijmegen een interactieve inspiratiebijeenkomst waarbij praktijk, theorie, onderzoek en ervaringen samenkomen. Deel ook jouw ervaringen, leer van anderen en ontdek of je jouw aanpak in een volgende crisissituatie naar een hoger plan kan tillen! Trek je wandelschoenen aan, want onze reis naar ‘the best case’ vraagt om het zetten van daadkrachtige stappen!

Op reis met Karakter en de HAN
Theorie en praktijk komen samen in deze inspiratiebijeenkomst. Prof. dr. Annet de Lange en docent/onderzoeker Samuel van Neure van de HAN nemen ons mee in de theorie van hoe je medewerkers kan binden en boeien aan je organisatie in een crisissituatie. En hoe je ze sociaal kan ondersteunen. Dit koppelen we meteen aan de best practice van Karakter. De organisatie is er trots op hoe zij hun medewerkers tijdens de eerste coronagolf betrokken hebben weten te houden. Sacha Verseput (senior HR-adviseur) en Suzanne Vreven (projectcoördinator en communicatieadviseur) vertellen over hun aanpak.

Voor wie?
Deze interactieve inspiratiebijeenkomst is bedoeld voor mensen, die mede een crisisteam hebben vormgegeven, en die als aandachtsgebied hebben het welzijn en de betrokkenheid van medewerkers.

Locatie
Stichting Dominicanenklooster Huissen
*Uiteraard houden wij tijdens al onze fysieke bijeenkomsten de richtlijnen van het RIVM aan. Heb je klachten? Blijf thuis en geef het aan ons door.

Meer weten?
Deze bijeenkomst wordt gefaciliteerd door WZW. Heb je vragen, neem dan contact op met projectmanager Marlijn ter Maat, m.termaat@wzw.nl.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze workshop door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Het aantal deelnemers is minimaal 10 en maximaal 25 personen.

Aanmelden
Profile
Marlijn ter Maat
Projectmanager