1 sep

Informatiebijeenkomst Zorgmedewerker en Technologie

Toevoegen aan mijn agenda

Is jouw organisatie aangesloten bij het project Zorgmedewerker en Technologie? En wil jij meer weten over de leerarrangementen, masterclasses en werk-leertrajecten van het project ‘de zorgmedewerker en technologie’? Geef je dan op voor één van de drie online informatiebijeenkomsten.

De actie Zorgmedewerker en technologie is gericht op het adequaat voorbereiden, ondersteunen, begeleiden en opleiden van zorgprofessionals in de ouderenzorg op het gebied van zorgtechnologie. Zorgprofessionals verwerven competenties om met technologie te kunnen werken en goed te kunnen blijven functioneren in de voortdurend veranderende Zorg en Welzijn omgeving. In deze actie van de V&V-organisaties wordt gebruik gemaakt van reeds bestaande en bewezen methoden, inzichten en onderwijsprogramma’s van de partijen: Tech@doptie en de coalitie Digivaardig in de Zorg.

Tijdens deze bijeenkomsten krijg je meer informatie en uitleg over de inhoud van leerarrangementen. Ook worden vragen als: welke rol kunnen de deelnemers na afloop binnen de organisatie pakken en wat is de meerwaarde, beantwoord door één van de trainers. Erik de Vries van de HAN vertelt meer over de inhoud en werkwijze van de masterclasses en de werk-leertrajecten. Uiteraard is er alle mogelijkheid om vragen te stellen.

Aanmelden
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je aan door op één van onderstaande online bijeenkomsten te klikken.

• Woensdag 1 september 11.00-12.15 uur

Woensdag 1 september van 15.00-16.15 uur 

 

Andere evenementen in september
10sep HPP bootcamp contractuitbreiding 10 september 2021 Op 10 september start Het Potentieel Pakken met de tweede editie van de HPP Bootcamp. De gratis online bootcamp is bedoeld voor zorg- en welzijnsorganisaties die aan de slag willen met het thema contractuitbreiding. Geen afbeelding gevonden 14sep Training EX uitstroomonderzoek | webinar 14 september 2021 Maakt jouw organisatie gebruik van het EX uitstroomonderzoek en wil je meer uit het dashboard halen? Of wil je de respons binnen jouw organisatie verbeteren? Schrijf je dan nu in voor de (gratis) online training op dinsdag 14 september om 14.00. Geen afbeelding gevonden 16sep Landelijke koploperbijeenkomst Actie Leernetwerk 16 september 2021 Heb jij interesse in arbeidsmarktvernieuwing en wil je inspiratie opdoen uit de verhalen van je collega’s uit zorg en welzijn vanuit het hele land? Het landelijke Actieleernetwerk organiseert op donderdag 16 september een Koploperbijeenkomst. Enkele Koplopers delen hun verhaal, waaronder koplopers uit onze regio. De Koploper-initiatieven zijn tot Koploper benoemd door VWS en waardevol voor de sector. 28sep Persoonsvolgende zorg: het nieuwe sturen 28 september 2021 Wat is dat nieuwe sturen eigenlijk? Hoe ziet dat eruit? Zijn er tools die dit mogelijk maken? Wat vraagt dit van de organisatie? Hoe stuur je bij persoonsvolgende zorg en meer autonomie voor de zorgprofessional? Wat zijn de bedrijfsmatige sturingsgevolgen en mogelijkheden? Geen afbeelding gevonden 28sep Demonstratie EX uitstroomonderzoek | Webinar 28 september 2021 Wil jij weten waarom jouw medewerkers vertrekken en wat de preventiemogelijkheden zijn? Of ben je op zoek naar een tool waarmee het sentiment onder medewerkers kan worden vergeleken met meer dan 250 andere zorginstellingen? Schrijf je dan nu in voor de (vrijblijvende) online webinar. Geen afbeelding gevonden 30sep Persoonsvolgende zorg: het nieuwe sturen 30 september 2021 Wat is het nieuwe sturen ? Hoe ziet dat eruit? Zijn er tools die dit mogelijk maken? Wat vraagt dit van de organisatie? Hoe stuur je bij persoonsvolgende zorg en meer autonomie voor de zorgprofessional? Wat zijn de bedrijfsmatige sturingsgevolgen en mogelijkheden? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens de bijeenkomst het nieuwe sturen vanuit het project Persoonsvolgende zorg. Geen afbeelding gevonden
Alle evenementen bekijken
Profile
Suus van Dijk
Projectmanager