31 aug

Informatiebijeenkomst Zorgmedewerker en technologie

Toevoegen aan mijn agenda

Is jouw organisatie aangesloten bij het project de Zorgmedewerker en Technologie? En wil jij meer weten over de leerarrangementen, masterclasses en werk-leertrajecten van het project ‘de zorgmedewerker en technologie’? Geef je dan op voor één van de drie online informatiebijeenkomsten.

De actie Zorgmedewerker en technologie is gericht op het adequaat voorbereiden, ondersteunen, begeleiden en opleiden van zorgprofessionals in de ouderenzorg op het gebied van zorgtechnologie. Zorgprofessionals verwerven competenties om met technologie te kunnen werken en goed te kunnen blijven functioneren in de voortdurend veranderende Zorg en Welzijn omgeving. In deze actie van de V&V-organisaties wordt gebruik gemaakt van reeds bestaande en bewezen methoden, inzichten en onderwijsprogramma’s van de partijen: Tech@doptie en de coalitie Digivaardig in de Zorg.

Tijdens deze bijeenkomsten krijg je meer informatie en uitleg over de inhoud van leerarrangementen. Ook worden vragen als: welke rol kunnen de deelnemers na afloop binnen de organisatie pakken en wat is de meerwaarde, beantwoord door één van de trainers. Erik de Vries van de HAN vertelt meer over de inhoud en werkwijze van de masterclasses en de werk-leertrajecten. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Aanmelden
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je aan door op één van onderstaande online bijeenkomsten te klikken.
• Dinsdag 31 augustus: 15.00-16.15 uur 

• Woensdag 1 september 11.00-12.15 uur

Woensdag 1 september van 15.00-16.15 uur 

 

 

Profile
Suus van Dijk
Projectmanager