10 sep

HPP bootcamp contractuitbreiding

Toevoegen aan mijn agenda

Op 10 september start Het Potentieel Pakken met de tweede editie van de HPP Bootcamp. De gratis bootcamp is bedoeld voor zorg- en welzijnsorganisaties die aan de slag willen met het thema contractuitbreiding. Omdat grotere contracten een oplossing kunnen zijn voor bijvoorbeeld openstaande vacatures of omdat het voordelen biedt voor medewerkers en cliënten.

De HPP Bootcamp helpt om zelf aan de slag te gaan met concrete interventies om grotere contracten mogelijk te maken. Over een periode van 3 maanden worden deelnemers meegenomen door 6 interactieve workshops van anderhalf uur, waarin iedere keer een ander onderdeel van de HPP-aanpak aan bod komt.

Meer weten en aanmelden?
Ga naar: www.actieleernetwerk.nl

Andere evenementen in september
01sep Informatiebijeenkomst Zorgmedewerker en Technologie 1 september 2021 Is jouw organisatie aangesloten bij het project Zorgmedewerker en Technologie? En wil jij meer weten over de leerarrangementen, masterclasses en werk-leertrajecten van het project ‘ Geen afbeelding gevonden 14sep Training EX uitstroomonderzoek | webinar 14 september 2021 Maakt jouw organisatie gebruik van het EX uitstroomonderzoek en wil je meer uit het dashboard halen? Of wil je de respons binnen jouw organisatie verbeteren? Schrijf je dan nu in voor de (gratis) online training op dinsdag 14 september om 14.00. Geen afbeelding gevonden 16sep Landelijke koploperbijeenkomst Actie Leernetwerk 16 september 2021 Heb jij interesse in arbeidsmarktvernieuwing en wil je inspiratie opdoen uit de verhalen van je collega’s uit zorg en welzijn vanuit het hele land? Het landelijke Actieleernetwerk organiseert op donderdag 16 september een Koploperbijeenkomst. Enkele Koplopers delen hun verhaal, waaronder koplopers uit onze regio. De Koploper-initiatieven zijn tot Koploper benoemd door VWS en waardevol voor de sector. 28sep Persoonsvolgende zorg: het nieuwe sturen 28 september 2021 Wat is dat nieuwe sturen eigenlijk? Hoe ziet dat eruit? Zijn er tools die dit mogelijk maken? Wat vraagt dit van de organisatie? Hoe stuur je bij persoonsvolgende zorg en meer autonomie voor de zorgprofessional? Wat zijn de bedrijfsmatige sturingsgevolgen en mogelijkheden? Geen afbeelding gevonden 28sep Demonstratie EX uitstroomonderzoek | Webinar 28 september 2021 Wil jij weten waarom jouw medewerkers vertrekken en wat de preventiemogelijkheden zijn? Of ben je op zoek naar een tool waarmee het sentiment onder medewerkers kan worden vergeleken met meer dan 250 andere zorginstellingen? Schrijf je dan nu in voor de (vrijblijvende) online webinar. Geen afbeelding gevonden 30sep Persoonsvolgende zorg: het nieuwe sturen 30 september 2021 Wat is het nieuwe sturen ? Hoe ziet dat eruit? Zijn er tools die dit mogelijk maken? Wat vraagt dit van de organisatie? Hoe stuur je bij persoonsvolgende zorg en meer autonomie voor de zorgprofessional? Wat zijn de bedrijfsmatige sturingsgevolgen en mogelijkheden? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens de bijeenkomst het nieuwe sturen vanuit het project Persoonsvolgende zorg. Geen afbeelding gevonden
Alle evenementen bekijken