21 jun

Gelderse matchtafel online

Toevoegen aan mijn agenda

Iedere organisatie wil graag dat haar medewerkers goed op hun plek zitten, dat ze mobiel blijven in hun loopbaan en dat hun talent optimaal benut wordt. Zowel werkgever als werknemer zijn erbij gebaat als deze in-, door- en uitstroom van medewerkers voorspoedig verloopt.

Aan de Gelderse Matchtafels kom je samen met collega-vakprofessionals vanuit verschillende sectoren tot creatieve ideeën, ontdek je welke mogelijkheden er zijn op gebied van arbeidsmobiliteit en hoe we deze in de praktijk kunnen brengen. Dit vanuit de Zorg geïnitieerde netwerk brengt sectoren bij elkaar. Want met elkaar, over de muren van de verschillende sectoren heen, komen we verder! We hebben dan ook maar één boodschap: we hebben elkaar nodig om de balans op de arbeidsmarkt te vinden. Discussieer en match dus mee aan de Gelderse Matchtafel!

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:
• HR-managers
• Mobiliteitsadviseurs
• Recruiters

De matchtafels
De matchtafelbijeenkomst is opgesplitst in twee delen. In het eerste uur nodigen wij een spreker uit om te vertellen over een actueel thema op de arbeidsmarkt. Dit levert vaak interessante discussies en nieuwe inzichten op. Het tweede uur is gereserveerd voor het matchen. Hierin worden vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar gebracht en worden de korte lijntjes in het netwerk optimaal benut. Of het nu gaat om kandidaten die zoekende zijn naar een nieuwe uitdaging, vacatures die gevuld moeten worden of het verkrijgen van handige tips & tricks; je gaat nooit met lege handen naar huis.

Verbinding leggen
Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten, ook nog passend bij hun talent en kwaliteiten, blijkt niet altijd even gemakkelijk. Bij de Gelderse Matchtafels is daarom het verbinding leggen tussen sectoren en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf. En op dat punt heeft dit intersectorale netwerk zijn toegevoegde waarde inmiddels bewezen.

Programma
Om 09:00 starten wij met een presentatie van Laura Boers (Adviseur werkgeversdiensten UWV) en Hannie de Jong (Consulent Bedrijfsdienstverlening Werkbedrijf), over ‘De online banenmarkt Rijk van Nijmegen, ben jij er al mee bekend?’

Op 21 juni delen Laura Boers en Hannie de Jong alle ins- en outs over dit populaire matchingsplatform op LinkedIn.

Mogen wij de online banenmarkt nu al een geslaagd concept noemen? Tijdens deze presentatie leggen wij graag uit hoe mensen via ‘de digitale snelweg van werkverkeer’ elkaar hebben weten te bereiken en lichten we toe waarom dit online event een blijvend succes lijkt te gaan worden.

Ben je benieuwd wat de online banenmarkt jou als werkgever op kan leveren? Juist dat antwoord delen wij graag met jou tijdens deze presentatie. Dus meld je snel aan, we zien je graag op 21 juni!

Neem digitaal alvast een kijkje bij de banenmarkt: https://www.linkedin.com/groups/8955067/

Aanmelden
Klik hier om het aanmeldformulier in een nieuw venster te openen. Voor vragen kun je terecht bij Susanne Haarsma (zie rechterkolom).
Profile
Susanne Haarsma
Programmamanager WZW