25 mei

Gelderse matchtafel (online)

Toevoegen aan mijn agenda

Iedere organisatie wil graag dat haar medewerkers goed op hun plek zitten, dat ze mobiel blijven in hun loopbaan en dat hun talent optimaal benut wordt. Zowel werkgever als werknemer zijn erbij gebaat als deze in-, door- en uitstroom van medewerkers voorspoedig verloopt. Aan de Gelderse Matchtafels kom jij samen met collega-vakprofessionals vanuit verschillende sectoren tot creatieve ideeën, ontdek je welke mogelijkheden er zijn op gebied van arbeidsmobiliteit en hoe we deze in de praktijk kunnen brengen. Dit vanuit de Zorg geïnitieerde netwerk brengt sectoren bij elkaar. Want met elkaar, over de muren van de verschillende sectoren heen, komen we verder! We hebben dan ook maar één boodschap: we hebben elkaar nodig om de balans op de arbeidsmarkt te vinden. Discussieer en match dus mee aan de Gelderse Matchtafel!

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:
•  HR-managers
•  Mobiliteitsadviseurs
•  Recruiters

Discussiëren en matchen
De matchtafel is opgeknipt in twee delen. In het eerste uur gaan we discussiëren aan de hand van een actueel thema op de arbeidsmarkt. Het tweede uur is gereserveerd voor het matchen. Hierin worden vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar gebracht en worden de korte lijntjes in het netwerk optimaal benut. Of het nu gaat om kandidaten die zoekende zijn naar een nieuwe uitdaging, vacatures die gevuld moeten worden of het verkrijgen van handige tips & tricks; je gaat nooit met lege handen naar huis. Hiervoor neemt iedere deelnemende organisatie mee:

  • Beschikbare kandidaten op papier
  • Aanwezige opdrachten/ vacatures

Verbinding leggen
Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten, ook nog passend bij hun talent en kwaliteiten, blijkt niet altijd even gemakkelijk. Bij de Gelderse Matchtafels is daarom het verbinding leggen tussen sectoren en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf. En op dat punt heeft dit intersectorale netwerk zijn toegevoegde waarde inmiddels bewezen.

Meer informatie?
De Gelderse Matchtafels worden gefaciliteerd door WZW. Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Susanne Haarsma.

Aanmelden

Profile
Susanne Haarsma
Programmamanager WZW