Sterk in je werk

Werkgevers stimuleren medewerkers deel te nemen aan de gratis loopbaanimpuls Sterk in je werk. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan een incompany Inspiratiemiddag, waarin een groep ervaren loopbaancoaches naar de desbetreffende organisatie komen. De coaches gaan samen met de deelnemende medewerkers aan de slag met persoonlijke loopbaancoaching, er wordt een werkstijlentest afgenomen en deelnemers krijgen een aantal workshops aangeboden. Ook voor (individuele) zij-instromers is Sterk in je werk een mooie kans om zich te oriënteren op werken in Zorg en Welzijn. Zij kunnen zich aanmelden voor een gratis coachgesprek met aanvullend een workshop naar keuze.

Landelijke subsidie verlengd
Geïnteresseerden kunnen zich tot 31 december 2021 voor deze korte loopbaanimpuls van Sterk in je Werk aanmelden, de afronding dient uiterlijk 31 mei 2022 plaats te vinden. Gezien de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in relatie tot het coronavirus, wordt deze termijn mogelijk uitgebreid. Hiermee kunnen de trajecten worden voortgezet en doorontwikkeld. De individuele trajecten zijn beschikbaar voor alle deelnemers aan Waard om voor te werken! en mensen die interesse hebben om Zorg en Welzijn te gaan werken.

Ruim 2500 kandidaten
​​Sinds eind 2016 hebben ruim 2500 kandidaten deelgenomen aan Sterk in je werk. Dit zijn zowel individuele kandidaten die hebben deelgenomen, als kandidaten die hebben deelgenomen aan een van de 33 inspiratiemiddagen die WZW voor haar leden organiseert. Ook komende jaren kan er gebruik worden gemaakt van Sterk in je werk. Hoe het aanmelden van een individueel traject eruit ziet en wat een kandidaat kan verwachten? Dat zie je in deze video gericht op potentiële deelnemers: informatievideo Sterk in je Werk, zorg voor jezelf.

Inspiratiemiddagen beoordeeld met een 8.2
Wil jouw organisatie ook (nog meer) inzetten op ontwikkeling en behoud van medewerkers? Dat kan! Neem voor meer informatie contact op met Wendy Penning, projectmanager Sterk in je Werk. Samen bespreken jullie de wensen en mogelijkheden. Een team van loopbaancoaches staat klaar om aan de slag te gaan tijdens een inspiratiemiddag op maat! De 33 inspiratiemiddagen die tot nu toe zijn georganiseerd werden beoordeeld met gemiddeld een 8.2.

Meer informatie?
Sterk in je werk.nl

Gerelateerde bijeenkomsten Alle bijeenkomsten

Jouw bijeenkomst op de agenda? Neem contact met ons op

Meer weten?
Sterk in je Werk wordt gefaciliteerd door WZW.
Neem contact op met Wendy of Loeke ▼

Profile
Wendy Penning
Projectmanager
Profile
Loeke Salemans
Manager Transitiebedrijf
Organisaties die deelnemen aan deze actie
Alle organisaties bekijken
brand
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
https://cwz.nl/
Deelnemer van deze actie(s):