Ik weet RAAT

Medewerkers van alle deelnemende organisaties aan het Actieprogramma nóg nadrukkelijker betrekken bij het aanpakken van de tekorten. Hoe? Door ze uit te dagen slimme, innovatieve ideeën met elkaar te ontwikkelen en elkaar te inspireren, dát is de ambitie van de actie: IkweetRAAT.nl  De impact wordt namelijk op de werkvloer gemaakt; medewerkers doen er elke dag toe en weten als geen ander wat wel en wat niet werkt. ​​De actie IkweetRAAT.nl geeft hiermee medewerkers de kans om het verschil te maken en samen de tekorten in Zorg en Welzijn in Gelderland aan te pakken.  

Gezamenlijke Gelderse aanpak
IkweetRAAT.nl, is een gezamenlijke actie uit actieprogramma (RAAT) Waard om te werken! van regio Midden-, Zuid en Zuidwest-Gelderland én het RAAT van Achterhoek en Stedendriehoek & Noord-Veluwe (gefaciliteerd door WGV Zorg en Welzijn). Door deze actie samen uit te rollen, krijgen medewerkers van alle aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties in Gelderland een kans om mee te doen. 26 organisaties hebben zich aangemeld en deelgenomen aan de eerste ronde van deze unieke Actie. 

9 beste ideeën
De campagne startte op 16 september 2019 met een gezamenlijke kick-offIn totaal zijn er 201 innovatieve ideeën aangemeld in de periode september – oktober 2019 en is er meer dan 9.000 keer gestemd op de ideeën. De 9 beste ideeën, beoordeeld door een vakjury, zijn beloond met elk 10.000 euro om het idee daadwerkelijk uit te voeren. Tot eind december 2020 krijgen de winnaars de tijd om hun idee in de eigen organisatie uit te voeren. 

Deelnemende organisaties
Organisaties uit heel Gelderland en uit alle branches nemen deel, dus ook deze organisaties uit Noord en Oost-Gelderland  Interaktcontour, Kindernet, Solis, Viattence, Zorggroep Noordwest Veluwe en Zorggroep Sint Maarten. 

Meer weten?​​ www.ikweetraat.nl/ 

Profile
Ineke Slagter
Programmamanager
Organisaties die deelnemen aan deze actie
Alle organisaties bekijken
brand
Careander
https://www.careander.nl/
Deelnemer van deze actie(s):
brand
Dichterbij
https://www.dichterbij.nl/
Deelnemer van deze actie(s):