Actielijn 2: Verhogen instroom- en opleidingscapaciteit

Onderwijsinstellingen en zorg- en welzijnsorganisaties vervullen samen een belangrijke rol in het vergroten en stabiel houden van de instroom bij zorg- en welzijnsopleidingen, zodat onze regio beschikt over voldoende gekwalificeerde medewerkers.

We bieden kansen voor mensen uit andere sectoren en werven gezamenlijk. Daarnaast werken we aan de professionaliteitsbevordering van recruitment ten behoeve van werving en behoud van nieuwe (zij-) instroom. Een belangrijk aspect bij de uitval van leerlingen en studenten is het aantal en de kwaliteit van stages en leerwerkplekken. Opleidingen en zorg- en welzijnsorganisaties vervullen samen dan ook een belangrijke rol in het verhogen van de kwaliteit van het aantal stageplekken en de begeleiding bij het leren in de praktijk.

Benieuwd naar de projecten in onze regio rondom Verhogen instroom- en opleidingscapaciteit? Bekijk hieronder de projecten en neem voor meer informatie contact op met de projectmanager of contactpersoon van het desbetreffende project.

Profile
Susanne Haarsma
Programmamanager

Acties

Benieuwd naar alle acties en projecten binnen deze actielijn? Met de filter kun je specifiek zoeken op bijvoorbeeld thema, branche en sub-regio.

Filter acties
  • Branche's

  • Subregio's

  • Thema's

  • Type's

Meer laden

Gerelateerde bijeenkomsten Alle bijeenkomsten

Jouw bijeenkomst op de agenda? Neem contact met ons op