Actielijn 3: Onderwijsvernieuwing en leven lang ontwikkelen

​​Zorg, Welzijn en onderwijs (h)erkennen het belang van Leven Lang Ontwikkelen en onderwijsvernieuwing. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op, evenals de manier waarop we kennis verwerven en hoe we deze overdragen verandert continu. Dit naast de enorme tekorten waarmee de sector nu en in de toekomst kampt. Het is daarom van essentieel belang om meer op te leiden, anders op te leiden en anders te werken, zodat iedereen die in Zorg en Welzijn werkt, ook in Zorg en Welzijn wil blijven werken. 

We sluiten met de competentieontwikkeling aan bij de taken van de toekomst en de daarvoor benodigde competenties en stimuleren de ontwikkeling en het benutten van vaardigheden en talenten van iedereen. We bedden eigen verantwoordelijkheid voor een Leven Lang Ontwikkelen in in onze cultuur, waarbij medewerkers eigen regie nemen om zich te ontwikkelen op hun werkplek en daarbuiten. Om dit te realiseren is het bevorderen van een gunstig leerklimaat voor medewerkers en studenten van groot belang.

Vanuit partnerschap werken Zorg en Welzijn en onderwijs samen aan onderwijsvernieuwingen. We ontwikkelen samen flexibele leertrajecten waarbij we formeel en informeel leren combineren, zodat meer mensen leren in hun leven kunnen inpassen. Benieuwd? Bekijk hieronder de projecten en neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met de projectmanager of contactpersoon van het project.

Profile
Susanne Haarsma
Programmamanager

Acties

Benieuwd naar alle acties en projecten binnen deze actielijn? Met de filter kun je specifiek zoeken op bijvoorbeeld thema, branche en sub-regio.

Filter acties
  • Branche's

  • Subregio's

  • Thema's

  • Type's

Meer laden